voorwaarden

Onze werkwijze en algemene voorwaarden

Na uw aanmelding, per e-mail of per telefoon, ontvangt u een registratieformulier dat u ons per e-mail moet toesturen.

Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvangt u een intake, om samen te onderzoeken, welk taalniveau u wilt volgen Als u het formulier niet per mail kunt verzenden, vult u het formulier handmatig in en geeft u het af bij onze afspraak en intake.

Tijdens de intake onderzoeken we wat uw taalniveau is en bekijken we in welke module u kunt

worden geplaatst. We bespreken ook de tijden en uren van de lessen

Voorwaarden:

Een module duurt altijd 13 weken en minimaal 2 x 2 uur per week.

Op afspraak kunnen het meer weken en meer uren per week zijn.

De ONA lessen duren altijd minimaal 16 weken van 4 uur per week. Dat is totaal minimaal 64 uur. Het aantal uren dat de DUO minimaal eist.

Je krijgt 2 weken de tijd om te beslissen of je de lessen wilt volgen. De eerste 2 weken zijn altijd op

proef en altijd gratis.

Als je na de 2 weken besluit om de lessen bij ons te volgen, teken je het lescontract en moet je de leskosten binnen 10 dagen betalen voor een leermodule, voordat je de lessen van een module kunt volgen.

Bij een module van 13 weken, volgt geen restitutie nadat u de 2 gratis lessen heeft gevolgd.

Bij een module die langer dan 13 weken duurt is de opzegtermijn 1 kalendermaand. Je krijgt u lesgeld terug, na aftrek van de gevolgde lessen.

Je moet alle lessen volgen. 100%. Dus ook de conversatielessen. Als u de lessen vanwege ziekte of een andere oorzaak niet kunt volgen, wordt er geen restitutie verleend.

Afwijkend van de vorige kunnen we een schikking treffen en een restitutie geven, onder aftrek van de genoten lessen bij een langdurige ziekte.

Om aan de afspraken van de DUO te voldoen, moet u uw handtekening zetten op het contract.8 Als u om welke reden dan ook het aantal uren niet kunt volgen, moet u klassen kopen.9 De lessen worden gegeven door een gekwalificeerde leraar. Met de hulp van betaalde en onbetaalde taalhulp, tijdens een gesprek en hulp bij het maken van huiswerk.10 Als u klachten heeft, bijvoorbeeld over de leraar of over een taalhulp of over de lessen, moet u dit ons schriftelijk laten weten. Zie de klachtenregeling en het klachtenformulier.11 We geven een examengarantie. Als we het advies geven dat je het examen kunt afleggen en je faalt, ontvang je extra lessen.12 De examengarantie is niet van toepassing als u een examen ongevraagd aflegt en u niet slaagt.13 Als u voor een module hebt betaald, gaat u akkoord met deze Algemene voorwaarden.