ONA

Nederlands onderaan dit bericht. We ensure that you actually get a paid job with the ONA component. That is why we only start ONA after level 1F / B1

ONA is included in the Language lessons. We

We help you to fill in the ONA result cards, but that is not everything. We intermediate for you to a paid job.

We call for you, employers, to mediate you for work. We teach you how to find vacancies independently. We take you to employment agencies and help you register with a UWV work center.

You do not only fill in your result cards for the DUO requirement, but we also teach you how to conduct an interview.

The municipality of Rotterdam wants you to go to work and participate. That you participate in Rotterdam. We help you to find the right workplace.

In short, after you have followed ONA lessons with us, you know how to find work independently.======

In het Nederlands

Woord vooraf. Wij streven niet naar vrijstellingen. Indien je en vrijstelling voor ONA wenst, verwijzen wij je naar een andere taalaanbieder Wij zorgen ervoor dat je bij het onderdeel ONA ook echt aan betaald werk komt. Daarom starten wij ONA pas na je taalniveau A2.

Verder is ONA een onderdeel van de taallessen. Alle taalbegrippen van de ONA-resultaatkaarten worden besproken en de begrippen duidelijk gemaakt.

U kunt bij ons uw ONA- Portfolio vullen.

ONA – lessen duren minimaal 16 weken van 4 uur per week. Totaal 64 uur.

Wij helpen uw met het invullen van de ONA- resultaatkaarten. maar…., dat is niet alles. Wij bemiddelen u naar een betaalde baan. Wij bellen werkgevers voor u, om u naar werk te bemiddelen.

Wij leren u hoe u zelfstandig vacatures vindt. Wij brengen u naar uitzendbureaus en helpen u bij de inschrijving bij een werkcentrum van de UWV.

U vult u resultaatkaarten niet alleen voor de eis van de DUO, maar wij leren u ook om een sollicitatiegesprek te voeren.

De gemeente Rotterdam wilt dat u aan het werk gaat en dat u mee doet. Dat u in Rotterdam participeert. Wij helpen u om een juiste werkplek te vinden.

Kortom, nadat u bij ons ONA – lessen heeft gevolgd, weet u hoe u zelfstandig werk kunt vinden.