Home

Bij ons kun je de Nederlandse taalop verschillende niveaus leren.

Onze cursussen bereiden je voor op de landelijk erkende examens bij de DUO. Wij bereiden je voor Nt2 examens op de niveaus A2, B1 en B2. Let op. Je kunt nu nog alleen tot 1 juli 2021 examens doen op niveau A2. Als je na 1 juli 2021 Nederland binnenkomt, kun je alleen nog examens op niveau B1 en niveau B2 volgen. Zie hiervoor de rubriek Nederlandse taal.

Je kunt bij ons ook aan de aan de 21+ toets werken of aan een Colloquium Doctumals jouw vooropleiding niet voldoende is om een opleiding op het door jouw gewenst niveau te volgen.

Het kan zijn dat je een omscholing nodig hebt. De gemeente Rotterdam heeft gelden beschikbaar besteld om je omscholing te bekostigen. Zie hiervoor de rubriek Omscholing

=================================

Als taalschool zijn wij anders. Buiten het lesgeven, bemiddelen ook gratis, naar betaald werk. Zie hiervoor de rubriek bemiddeling.

===================================

Advice for smokers and Cannabis users
the Silver Cross Zilveren Kruis and other health insurance policies reimburse assistance for smoking cessation and the use of other medicines.

Follow Clear Dutch lessons without smoking cigarettes or the use of Cannabis

Contact ons alleen als je de Nederlandse taal wilt leren.

Er zal een factuur van € 95,- verstuurd worden naar bedrijven die contact opnemen voor acquisitie of een dienst of product willen verkopen. Bedenk dus vooraf indien u met ons contact opneemt.

Geef een reactie